Zoeken


09/10/2010

BV's Naakt op de Planken

Zin in een Spannende Date?

Na berichtgeving in de media over het feit dat Vlaamse actrices steeds minder bereid zijn om naaktscènes te spelen op TV, blijkt het in theatermiddens nogal mee te vallen op dit vlak.

Momenteel hebben BV-spotters met voyeuristische trekjes de keuze tussen Antje De Boeck of Marleen Merckx (meer bekend als Simonneke uit Thuis)...

De bijna 46-jarige Antje De Boeck suggereert enig naakt op de affiche van de productie 'Boon'. Of ze effectief uit de kleren gaat en in welke mate, kun je zelf ontdekken tussen 8 oktober en 25 februari, wanneer de actrice toert langs de Vlaamse culturele centra.

De 42-jarige Marleen Merckx is dan weer samen met Bert Cosemans te zien in het intimistisch theaterstuk 'Frankie en Johny'. Een naakte vrijscène  waarbij de twee hoofdrolspelers dronken in bed duiken, kreeg intussen al flink wat aandacht in de Vlaamse pers. Dit weekend in het Fakkeltheater in Antwerpen en daarna op tournée door heel Vlaanderen.

In beide gevallen is de marketingbuzz evenwel omgekeerd evenredig aan wat je effectief te zien krijgt. Waar is de tijd dat Lucinda Dusoleil op de planken stond met Boon's Mieke Maaike... (zie foto hieronder, bron: miekemaaike.com)

 

Artikel gepost door Chixx Redactie, © Chixx 2009-2015

Commentaar Box:
Deze dames uit jouw streek zijn vandaag nog op zoek naar een gratis date:

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Chixx Nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van de laatste eronieuwtjes en spannende wedstrijden!
Subscribe

Boek Miss Chixx 2016


Parenclubs in de Kijker


 

Erotische Agenda


Chixx2Meet